måndag 20 januari 2014

Gästbloggar på Vetenskapsrådets nättidning Curie


http://tidningencurie.se/

Om du blivit bloggbiten är det inte lätt att blir frisk - på sin höjd kan man försöka hantera sitt missbruk så att det inte raserar jobb och familjeliv. Så när jag blev erbjuden chansen att gästblogga några månader för Vetenskapsrådets nättidning Curie hade jag inte karaktär nog att säga nej. Det är ju bara för några månader, och bara en 2-3 inlägg per månad... Det kan jag väl hantera?

Hursomhelst - första inlägget är nu publicerat. Ett kåseri inspirerat av julklapps-karusellen och den emotionella minfält det lätt kan skapa. Varför blir det så stort det där med att ge eller inte ge något, eller att få något som är mer värdefullt än du ger bort? Vem bryr sig?
Vi! Vi människor bryr oss! Och det lär vi nog aldrig sluta med...

3 kommentarer:

DGA expert sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lars-Nila Lasko sa...

Hej!
Jag sökte på historiska bloggar på nätet och fick upp din blogg. Tyckte att den var så intressant att jag lagt upp en länk till din blogg från min historieblogg på internetadressen www.samiskhistorieblogg.wordpress.com.

Skriver själv om samisk historia från ett samiskt perspektiv. Även ett så pass ”objektiv” ämne som historia ligger mycket i betraktarens ögon. Förhoppningsvis får du mer besök via min länk. Själv har jag lagt upp en RSS-prenumeration på dina kommande blogginlägg.

Lars-Nila Lasko
www.lasko.mobi

Gerra K-Son sa...

härlig blogg, återkommer gärna