tisdag 24 februari 2009

Bokrea tema kulturmiljö

Hilfe! Riksantikvarieämbetet har en egen liten bokrea och ger 20% rabattalla beställningar via nätet.

Must. Be. Strong.

Fast jag har ju länge planerat att köpa Annica Snälls och Stig Welinders bok "Uppgrävt och nedskrivet - Om arkeologi och kulturmiljövård i massmedierna"

Och sambon har nyligen gjort om källaren till mini-bibliotek med bokhyllor...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm. Och snacka om taskig tajming för egen del, var just igår och hämtade ut ett paket för sisådär 700 spänn från nämnda boksajt. Beställt INNAN rean, that is.

Ludde

tingotankar sa...

Grymt. Har de returrätt? ;-)

Fast returportot äter väl upp en eventuell vinst...

Anonym sa...

Vet inte, fast jag tror jag väljer att dämpa ångesten genom att beställa ett till paket...

Ludde

tingotankar sa...

Ja det gäller ju att passa på att shoppa när man kan spara pengar... :D
Rätta takter

Malin Sandström sa...

Hedengrens i Sturegallerian hade ett hyfsat utbud av lagerrensningsböcker åt det arkeologiska hållet - inte så mycket hardcoreforskningslitteratur, kanske, men definitivt smala och nischade böcker. Vet inte hur mycket som finns kvar nu, med tanke på att det bara var enstaka exemplar.

Jag skaffade Dictionary of English Down the Ages (visste du att "cattle" till att börja med inte betecknade bara nötkreatur, får och hästar utan även fåglar och bin?) och Six Impossible Things Before Breakfast - The Evolutionary Origins of Belief. Hade blivit mycket mer om jag inte satt en hård gräns på mindre än 100 kr per bok...

Annars är jag en sucker för bokrean hos Akademibokhandeln på Universitetet. I vanliga fall har man ju inte alls råd med akademisk litteratur utanför sitt eget omedelbara område.

tingotankar sa...

Wolperts bok har jag gått och sneglat på lite. Skriv gärna en blänkare om hur du tyckte den var på din blogg sen när du har läst den (no hurry).

Själv passerade jag nyss en bokvagn som en professor ställt upp utanför sitt rum, fylld med diverse gratis böcker och tidskrifter som rensats ut ur hans överfyllda hyllor. Jag var märkbart tyngre när jag återvände till mitt rum... Jag är hopplös.