fredag 22 augusti 2008

Jag är arkiolog

I onsdags samlades en stor andel av institutionens personal, inklusive doktorander, för den numera årligt återkommande terminsstartsdagen vid Eklundshof. Programmet innehöll punkter kring samorganisering och rutiner på grundutbildningen (äntligen), omarbetning av hemsidan (äntligen!) och pågående nyantagningen av doktorander (äntligen!!!). Som vanligt kryper man på alla fyra efter denna dag, men det är samtidigt ett bra och nödvändigt sett att få upp ångan och fokusera inför den kommande anstormningen (nåja) av studenterna i nästa vecka.


Dagen började iallafall med ett gott skratt vid ansynen av skylten som stod utanför den byggnad vi skulle husera i.

Efter fikapausen hade de ansvariga hunnit utföra en orwellisk försköning och bytt ut skylten mot en ny, lite mer rättstavad.Några av deltagarna väntar på att det ska dra igång. Henrik Gerding, Elisabet Green, Michael Lindblom, Johannes Siapkas, Kjel Knutsson och Daniel Löwenborg. (Foto: Åsa M. Larsson)


Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Martin sa...

Som vanligt kryper man på alla fyra efter denna dag

För att man är så full? För att man löper? Både och?

tingotankar sa...

I wish!

Eftersom utomjordingarna som skriver lagar, förordningar, regler och rekommendationer för den högre utbildningen kräver vår livsenergi och grå celler som föda och näring för sina nefariska experiment...