lördag 9 maj 2009

Nya Star Trek filmen lever inte upp till föregångarna

Ajdå - jag såg nästan fram emot nya Star Trek filmen, men nu är jag grymt oroad efter dessa reaktioner från Trekkies...Trekkies Bash New Star Trek Film As 'Fun, Watchable'

Varför kan inte filmbolagen bara ge oss vad vi vill ha?

OBS! HUMOR!
(på förekommen anledning...)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Måns Sjöberg sa...

Det är väl så det är med uppföljare - de är inte lika bra!

Daniel sa...

Måns: Vad skulle Star Trek vara en uppföljare på? Det är en reboot/prequel... Med den logiken blir Star Trekfilmerna bättre och bättre ju äldre de är, vilket dårakt inte alls är sant. Film fem är tex en katastrof...

Förövrigt är inga Star Trek-filmer lika bra som respektive TV-serie. Men så länge den här filmen är bättre än Star Trek Nemesis kan den inte vara så värst kass.

Jag minns ramaskriet över Star Trek First Contact - något jag aldrig förstod. Den är absolut en av de bästa. Både spänning, humor och massor av riktig ST-själ.

Miranda Cox sa...

Dessa trekkers överdriver totalt. Jag är ett inbitet st-fan och jag gillade filmen! skilnaden nu är väl att man måste se förbi den nya, sexiga förpackningen, snarare än det stela och torra för att verkligen förstå innehållet. Vill man ha dåliga specialeffekter och halvkasst skådespeleri (älskar själv den sortens star trek) kan man kolla på någon av de gamla serierna, de finns faktiskt fortfarande kvar!

tingotankar sa...

Jag kanske borde varit lite tydligare med att detta är ett skämt! Onion News är en del av skämtpublikationen The Onion som producerar högkvalitativ och extremt rolig humor (oftast) kring diverse nutidshändelser.

Att trekker-fans måste ha varit inblandade i själva skapandeet är helt klart. Jag älskar sevensen där de klagade på att storyn faktiskt hade en viss logik, att filmen inte innehöll en enda långrandig diskussion kring inter-stellar diplomati och den lilla textremsan på botten som noterade att filmen var möjlig att hänga med i även för de som inte vet vad 'Pon Farr' är...

Full disclosure - jag vet exakt vad Pon Farr är! Nerd Alert! :-D

Kolla in på Onions TV-del och få er ett gott skratt

Daniel sa...

Åsa: Ah, jag kollade inte vad det var för länk, läste bara din rubrik.

tingotankar sa...

Därav vådan att inte vara övertydlig.
Jag har lärt mig min läxa.

Blog Long and Prosper

Anonym sa...

Sök på worst fight scence ever på youtube om ni vill se hela klippet där Star Trek-gubben slås mot utomjordingen. Det gör skäl för namnet.