torsdag 19 juni 2008

Och nu till nånting helt annat...

Livet rullar vidare. För mina fundersamma små barn som undrade varför mamma inte var hemma igår morse fick det duga med en simplifierad förklaring att mamma var och protesterade mot ett dumt förslag. Tids nog får jag fylla i resten.

Det finns roligare saker man kan göra med sin avkomma än att diskutera sönderfallande mänskliga rättigheter. I dessa semestertider, med ganska orolig väderprognos, är det nog mången desperat förälder som letar efter kul och billig förströelse. För er som tycker att skoluppehåll inte är en ursäkt för att inte lära sig något nytt varje dag, kan jag rekommendera Guardians sajt där de i samarbete med Science Museum, listar ett gäng lärorika och roliga experiment att utföra i hemmiljö. Eller utomhus...som t ex experimentet att göra mini-raketer med hjälp av filmrulle-burkar och brustabletter.

Ett utflyktsmål för de som bor i Mellansverige är det nybyggda lilla Mulle Meck-landet i Järvastaden - helt gratis.

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Kurt sa...

Ja det är ju tyvärr framtida generationer som kommer att drabbas mest av detta övergrepp.

Anonym sa...

Du borde släpat med dig ungarna på demonstrationen, det hade varit lärorikt för dem.

Politik, liksom vetenskap, lär man sig bäst genom praktisk erfarenhet.

tingotankar sa...

Hade vissa planer på det, men eftersom det hade inneburit att väcka dem 5.30 och släpa med dom på ett överfullt tåg till Stockholm valde jag att låta bli, så att deras första intryck av protestmöte inte blev för negativt.

Jag gissar att det blir fler protester i framtiden att ta med dem till.